Kleuterdans, Streetjazz, Modernjazz, Moderne dans of klassiek ballet dansles volgen? Dansschool Het Danskwartier Den Haag biedt verschillende danslessen aan voor jong en oud. Lees hier meer over de verschillende dansstijlen waar in je dansles kan volgen.

Lessen volwassenen

Klassiek beginners

Wil jij beginnen met dansen maar heb je nog weinig tot geen ervaring? Dan is deze les wat voor jou! In deze les wordt gewerkt aan de klassieke ballettechniek. Er wordt o.a. gewerkt aan conditie, houding souplesse en muzikaliteit door middel van oefeningen en combinaties..

 

Ervaring is niet nodig. De leeftijd in de les varieert tussen de 18 en 50-60 jaar. Iedereen die een fijne klassieke les wilt doen is welkom!

 

 

Klassiek Ballet volwassenen - Dansles Dansschool Het Danskwartier Den Haag. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!

Klassiek Intermediate


Barre workout

-Ben je op zoek naar een heerlijke full body workout?

-Wil je werken aan houding en kracht en lenigheid?

-Houd je van ballet? Of heb je vroeger aan ballet gedaan?

-Wil je uit je hoofd en in je lijf?

Probeer Barre workout!

 

De barre workout is een heerlijke spierversterkende full body workout met de elegantie vanuit het klassiek ballet.

De focus in deze les is om je mee te laten nemen door verschillende niet al te ingewikkelde bewegingen die afstammen van de basis uit ballet om op deze manier niet eens door te hebben dat je eigenlijk een workout hebt gedaan. En dat op de prachtige klanken van klassieke muziek.

De les is toegankelijk voor iedereen, met en zonder ervaring in ballet!

 


Modern jazz

In deze danslessen wordt het vloeiende lyrische uit de moderne les gecombineerd met de strakke elementen uit de jazz Een fijne dynamische les met het beste van modern en jazz samen.


Modern Intermediate

Heerlijk dansen op mooie muziek. Een dynamische dansles waarin wordt gewerkt aan flow, houding, muzikaliteit en ruimtegebruik. 


Streetjazz funk adults

Streetjazz-Funk

New Style Streetjazz vs Old School 

Work on Feminine mood (new style) and Funky groove (old school).


Hiphop 15-25 jaar

Een warming up en de hele les lekker aan vette choreo's werken!

 

Krachtig en stoer met veel energie!