Kleuterdans, Streetjazz, Modernjazz, Moderne dans of klassiek ballet dansles volgen? Dansschool Het Danskwartier Den Haag biedt verschillende danslessen aan voor jong en oud. Lees hier meer over de verschillende dansstijlen waar in je dansles kan volgen.

Lessen volwassenen

Klassiek beginners

Wil jij beginnen met dansen maar heb je nog weinig tot geen ervaring? Dan is deze les wat voor jou! In deze les wordt gewerkt aan de klassieke ballettechniek. Er wordt o.a. gewerkt aan conditie, houding souplesse en muzikaliteit door middel van oefeningen en combinaties..

 

Ervaring is niet nodig. De leeftijd in de les varieert tussen de 18 en 50-60 jaar. Iedereen die een fijne klassieke les wilt doen is welkom!

 

 

Klassiek intermediate

Heb je al meer ervaring in klassiek ballet? Dan is de klassiek intermediate les wat voor jou!

Andere lessen voor volwassenen:

Modern jazz beginners

In deze danslessen wordt het vloeiende lyrische uit de moderne les gecombineerd met de strakke elementen uit de jazz Een fijne dynamische les met het beste van modern en jazz samen.

 

Modern intermediate

Heerlijk dansen op mooie muziek. Een dynamische dansles waarin wordt gewerkt aan flow, houding, muzikaliteit en ruimtegebruik. 

Klassiek Ballet volwassenen - Dansles Dansschool Het Danskwartier Den Haag. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Streetjazz funk adults

Streetjazz-Funk

New Style Streetjazz vs Old School 

Work on Feminine mood (new style) and Funky groove (old school).


Hiphop 15-25 jaar

Een warming up en de hele les lekker aan vette choreo's werken!

 

Krachtig en stoer met veel energie!Afro fushion

NIEUW VANAF SEPTEMBER

Afro Fushion

Deze afro les geeft je veel energie! Er wordt een mix gegeven van Afrobeat, Pop en Dancehall. Het gaat om ritmische lichaamsbewegingen die echt verbonden zijn met muziek. Gevoel en sociale verbinding zijn erg belangrijk.

Er zijn veel vormen van Afrikaanse dans en verschillende stijlen, ze zijn nauw verbonden met de tradities van de regio.

Het is een heel uniek genre dat Afro-cultuur en nieuwe danstechnieken combineert.