Kleuterdans, Streetjazz, Modernjazz, Moderne dans of klassiek ballet dansles volgen? Dansschool Het Danskwartier Den Haag biedt verschillende danslessen aan voor jong en oud. Lees hier meer over de verschillende dansstijlen waar in je dansles kan volgen.

Danslessen

Voor alle danslessen gelden kledingvoorschriften. m.u.v. ouder/peuter dans. Bekijk ze hier

 

Bekijk hier het rooster

Ouder/ peuterdans

Voor peuter vanaf 2,5 jaar samen met mama, papa opa of oma! Lekker samen dansen. Spelenderwijs ontwikkelen ze hun lichaamsbewustzijn en motoriek. We duiken met z'n allen in de rijke fantasiewereld van de peuters. Een leuke les die de band tussen (groot)ouder en kind versterkt. Dansplezier staat voorop!

 

Data 1e cursus: 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november en 17 november.

 

Dans ook mee met cursus 2! Hier dansen we over andere thema's dan cursus 1.

Data 2e cursus:  19 januari, 26 januari, 2 februari, 9 februari, 16 februari, 23 februari.

 

Kosten €85,-

Omdat dit een korte cursus is, is een proefles niet mogelijk.

 


Peuter/kleuterdans

Deze danslessen zijn voor de oudere peuters vanaf 3 jaar en de jongste kleuters. 

Spelenderwijs maken ze kennis met dans. Naast pre-ballet oefeningen dansen we aan de hand van thema's. In de belevingswereld van deze peuters/kleuters ontwikkelen we lichaamsbewustzijn en motoriek. Muzikaliteit en creativiteit wordt geprikkeld. Een superleuke eerste kennismaking met dans. 


Kleuterdans

Deze danslessen zijn voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. Spelenderwijs worden de kinderen voorbereid op de klassieke les, de basis van alle dansstijlen. Ook wordt er gedanst aan de hand van aansprekende thema's.  Er wordt met heel veel dansplezier gewerkt aan houding, creativiteit en muzikaliteit. 

 

 

Kleuterdans - Dansschool Het Danskwartier Den Haag staat o.l.v. Janine van den Heuvel Damen. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!

Klassiek ballet

Deze danslessen zijn voor kinderen vanaf 6 jaar.

In deze les wordt gewerkt aan de klassieke ballettechniek. Er wordt o.a. gewerkt aan houding souplesse en muzikaliteit door middel van oefeningen en combinaties.

Klassiek Ballet - Dansschool Het Danskwartier Den Haag staat o.l.v. Janine van den Heuvel Damen. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!

Modern jazz

In deze danslessen wordt het vloeiende lyrische uit de moderne les gecombineerd met de strakke elementen uit de (street)jazz les. Een fijne les met het beste van modern en jazz samen.

Modern-jazz - Het Danskwartier Den Haag staat o.l.v. Janine van den Heuvel Damen. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!

Modern

Heerlijk dansen op mooie muziek. Een dynamische dansles waarin wordt gewerkt aan flow, houding, muzikaliteit en ruimtegebruik. 

Moderne Dans - Het Danskwartier Den Haag staat o.l.v. Janine van den Heuvel Damen. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!

Streetjazz

Dansen op muziek van nu!  In deze danslessen wordt gewerkt aan de jazzdanstechniek om te zorgen dat je verantwoord leert dansen en een goede basistechniek opbouwt. Ook wordt er gewerkt aan een spetterende choreografie.

 

Streetjazz - Het Danskwartier Den Haag staat o.l.v. Janine van den Heuvel Damen. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!

Selectie

Alleen op uitnodiging

Het Danskwartier Den Haag heeft een selectie die traint voor extra optredens door het jaar heen zoals tijdens de sinterklaas intocht en met de kerstmarkt, het lentefestival enz. Naast de selectietraining volg je nog minstens 1 andere dansles in de week.

 

Het Danskwartier Den Haag staat o.l.v. Janine van den Heuvel Damen. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!