Kleuterdans, Streetjazz, Modernjazz, Moderne dans of klassiek ballet dansles volgen? Dansschool Het Danskwartier Den Haag biedt verschillende danslessen aan voor jong en oud. Lees hier meer over de verschillende dansstijlen waar in je dansles kan volgen.

Klassiek ballet volwassenenKlassiek beginners

 

Wil jij beginnen met dansen maar heb je nog weinig tot geen ervaring? Dan is deze les wat voor jou! In deze les wordt gewerkt aan de klassieke ballettechniek. Er wordt o.a. gewerkt aan conditie, houding souplesse en muzikaliteit door middel van oefeningen en combinaties..

 

Ervaring is niet nodig. De leeftijd in de les varieert tussen de 18 en 50-60 jaar. Iedereen die een fijne klassieke les wilt doen is welkom!

 

Bekijk hier het rooster

 

Andere lessen voor volwassenen:

Modern jazz beginners

In deze danslessen wordt het vloeiende lyrische uit de moderne les gecombineerd met de strakke elementen uit de jazz Een fijne dynamische les met het beste van modern en jazz samen.

 

Bekijk hier het rooster 

 

Modern intermediate

Heerlijk dansen op mooie muziek. Een dynamische dansles waarin wordt gewerkt aan flow, houding, muzikaliteit en ruimtegebruik. 

 

 

Modern

 -Strak zittende kleding zodat lichaamshouding gezien kan worden

 -Sokken of blote voeten 

 

Kledingvoorschriften Volwassen lessen

 

- Strak zittende danskleding naar keuze zodat lichaamshouding gezien kan worden

-Bij klassiek ballet roze balletschoenen met splitzool

- Haren vast

 

 

 

KLEDING IS VERKRIJGBAAR BIJ:

Danswinkel Den Haag

Leerlingen van Het Danskwartier Den Haag krijgen 10% korting!

 

Brouwersgracht 22

2512 ER Den Haag

denhaag@danswinkel.nl

www.danswinkel.nl (ook webshop)   

 

Openingstijden: Maandag: Gesloten,  Dinsdag t/m zaterdag: 11.00-17.00 uur

 

Bekijk hier het rooster

Klassiek Ballet volwassenen - Dansles Dansschool Het Danskwartier Den Haag. De dansschool bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag en biedt dansles vanaf 3 jaar. DANS met ons mee!
Dansschool Het Danskwartier Den Haag biedt verschillende danslessen aan voor jong en oud. Kleuterdans, Streetjazz, Modernjazz, Moderne dans of klassiek ballet dansles